Verhalen

Lees wat Via Nova voor anderen betekent

Lees wat Via Nova voor anderen betekent. 
Wil jij ook je verhaal vertellen? Laat het ons weten!

Over de tafelgesprekken

Sanne

Sanne (HR-adviseur) deed mee aan een serie Tafelgesprekken. Ze vertelt:

"In het dagelijks leven was ik niet actief met mijn geloof bezig, tot ik ‘toevallig’ bij Via Nova terecht kwam. Het geloof heeft mij altijd bezig gehouden, ik ben er mee opgevoed maar bleef altijd veel vragen houden. Tijdens de Tafelgesprekken kon ik mijn vragen en bedenkingen kwijt en werd dit met elkaar besproken. Dit waren avonden waarin iedereen heel open met elkaar sprak over zijn eigen zoektocht. Ik heb deze avonden als heel prettig ervaren en ga met vertrouwen de toekomst in."

Robin

Robin (technisch ondernemer) was op zoek naar verdieping, antwoorden op zijn vragen en was nieuwsgierig over hoe geloven past in deze tijd.

"Warmte, openheid en eerlijkheid kenmerkten de avonden. De eerste avond voelde ik me erg welkom bij mensen die ik tot die dag helemaal nog niet kende. De verschillende onderwerpen gaven me veel stof tot nadenken. Later leverden ze ook weer interessante gesprekken op met familie en vrienden. Ik kijk terug op mooie avonden en open gesprekken. Het heeft mijn geloof gesterkt, wetende dat ik niet de enige ben in onze grote stad die over deze belangrijke thema's nadenkt en dit in zijn dagelijks leven probeert toe te passen."

Wil je meer verhalen horen? Meld je dan aan voor een kijkje achter de schermen.

Kijkje achter de schermen?

Meer weten over Via Nova?
Krijg toegang tot persoonlijke verhalen
en andere inspirerende content.