Geloof & Werk I

Datum: 17 mei 2020 om 10:30

Locatie: Samenkomst via Zoom: https://us04web.zoom.us/j/3960494992?pwd=S1ZpR0p5b3FjaWhJUWg5emIwZFA3Zz09

Werk kent waardigheid, omdat het iets is dat God doet en dat wij voort zetten, als Zijn vertegenwoordigers. We leren niet alleen dat werk in zichzelf waardigheid bezit, maar ook dat alle vormen van werk waardigheid bezitten. We willen letterlijk iets zichtbaar maken van al het verschillende werk dat deelnemers en betrokken van Via Nova doen. Je wordt uitgedaagd om verder met dit onderwerp aan de slag te gaan. Op zondag 17 en 24 mei om 10:30 kan je een samenkomst bijwonen via Zoom en daarnaast krijg je inspiratie en opdrachten mee voor tijdens je (werk)week via onze Whatsapp verzendlijst. Je ziet daarin onder andere wat deelnemers van de leergroep Geloof & Werk hebben ontdekt in hun persoonlijk leven. Stuur 'Ik meld me aan' naar 0650895599 als je nog niet aangemeld bent voor de Via Nova verzendlijst N.B. Hanteer vooral een ruime definitie van het woord ‘werk’. Betaald werk, vrijwilligerswerk, mijmeren over werk dat je zou doen in deze periode, werk in het gezin of huishouden, solliciteren voor werk, gekkenwerk etc.

Zondagochtend

Meerdere keren per maand een samenkomst met een toespraak, liederen en gebeden.  

Toegankelijkheid

Kom je met een rolstoel? Laat het weten. We zorgen dan dat de deur van een aparte ingang openstaat.

Over deze serie

Meestal zijn samenkomsten bij Via Nova onderdeel van een (kort of langlopende) serie. Klik op de agenda items om te lezen waar we het over gaan hebben. In het najaar van 2020 zullen we korte samenkomsten hebben – we starten namelijk met leergroepen! Op deze pagina lees je hier alles over.

Geloof & Werk I

Werk kent waardigheid, omdat het iets is dat God doet en dat wij voort zetten, als Zijn vertegenwoordigers. We leren niet alleen dat werk in zichzelf waardigheid bezit, maar ook dat alle vormen van werk waardigheid bezitten.

We willen letterlijk iets zichtbaar maken van al het verschillende werk dat deelnemers en betrokken van Via Nova doen. Je wordt uitgedaagd om verder met dit onderwerp aan de slag te gaan.

Op zondag 17 en 24 mei om 10:30 kan je een samenkomst bijwonen via Zoom en daarnaast krijg je inspiratie en opdrachten mee voor tijdens je (werk)week via onze Whatsapp verzendlijst. Je ziet daarin onder andere wat deelnemers van de leergroep Geloof & Werk hebben ontdekt in hun persoonlijk leven.

Zoom: https://us04web.zoom.us/j/3960494992…
Whatsapp: stuur ‘Ik meld me aan’ naar 0650895599 als je nog niet aangemeld bent voor de Via Nova verzendlijst

N.B. Hanteer vooral een ruime definitie van het woord ‘werk’. Betaald werk, vrijwilligerswerk, mijmeren over werk dat je zou doen in deze periode, werk in het gezin of huishouden, solliciteren voor werk, gekkenwerk etc.