Via Nova Weekend 2019

Vrijdagavond 24 mei t/m zondagmiddag 26 mei 2019. 


Geef je nu op!
 
Wat?
Meedoen met een stiltewandeling? Toneel met de kinderen? Ravotten in het Amerongse Bos? Een rondje hardlopen? Sporten en spelen op zaterdagmiddag? Een goed gesprek bij de open haard? Jezelf terugtrekken in de stilteruimte wanneer je maar wilt? Meedoen met een avondgebed? Of gewoon ontspannen, gezellig eten, een spelletje doen, een beetje hangen en kletsen? Het kan weer allemaal op het Via Nova weekend!
 
Het enige ‘verplichte’ onderdeel is natuurlijk de zaterdagavond! Wat we gaan doen blijft ook dit jaar een verrassing, maar het wordt zeker net zo leuk als de bonte avond van vorig jaar!
 
Waar?
Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is, hebben we ook voor dit jaar weer gekozen voor Groepsaccommodatie de Betteld te Amerongen. 
 
De kosten?
Voorlopig is de bijdrage vastgesteld op: €50 voor volwassenen, €35 voor kinderen vanaf 4 jaar, €10 voor kinderen van 3 jaar en jonger (eigen bedje meenemen). Mocht je maar een dagje komen, dan zullen de kosten lager zijn. De uiteindelijke prijs kan enkel lager worden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 
 
Beperkte financiële middelen hoeft geen reden te zijn om je niet aan te melden, neem dan even contact op met iemand uit de commissie. 
 
Voor wie?
Voor iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij Via Nova, deelnemer of niet. 

Vragen?
Neem contact op met info@vianova-amsterdam.nl met 'vraag tav de weekendcommissie'. 
 
Graag zo spoedig mogelijk aanmelden via deze link. 
 
Hartelijke groet van de commissie:
Nanja, Hans-Peter, Willemijn, Ruth en Lara

Datum: 24 mei 2019 om 19:00

Afspraak toevoegen
Je kunt deze afspraak toevoegen aan je agenda.