De grote spirituele shift 2/3

Datum: 23 februari 2020 om 10:30

Locatie: LAB111 (Arie Biemondstraat 111)

Op zondag 23 februari organiseert Via Nova om 10:30 in LAB111 deel 2 van een 3-delige serie over het boek 'De grote spirituele shift' van Brian McLaren.Gebruikt God geweld? Over godsbeelden die zich ontwikkelen, Jezus' radicale breuk met machtsdenken en liefde die zich niet opdringt: https://www.spreaker.com/user/vianova/200223-grote-spirituele-shift-deel-2-mixDe podcast vormt de input voor de bijeenkomst, waarover je live kan meepraten. We verwachten gemiddeld 30-40 mensen, waarvan een gedeelte regelmatige bezoekers en deels nieuwe gezichten.Vanaf 13:00 uur is er ook een after-talk in LAB111, in het Strange Love cafe, aan de grote leestafel.Over het de serie: Ondanks zijn grote teleurstelling in de kerk verliet theoloog en voorganger Brian McLaren de kerk niet. Hij werd voorvechter van een nieuwe vorm van kerk-zijn, waarbij de focus niet ligt op standpunten, maar op de praktijk van liefde. In het boek 'De grote spirituele shift' schets McLaren zijn visie. 

Zondagochtend

Meerdere keren per maand een samenkomst met een toespraak, liederen en gebeden.  

Toegankelijkheid

Kom je met een rolstoel? Laat het weten. We zorgen dan dat de deur van een aparte ingang openstaat.

Over deze serie

Delen=lief

Delen=lief, sharing is caring. De missie van via nova is Gods goede boodschap ontdekken en zichtbaar maken. Hoe deel je dat?

In deze serie denken we na over wat het ‘zichtbaar maken van God goede boodschap’ betekent, in een stad en tijd waar anderen enthousiasmeren al snel weerstand en scepsis oproept.

Tijdens de samenkomsten over het boek ‘De grote spirituele shift’ was vooraf een podcast te beluisteren. Deze zijn terug te luisteren bij de samenkomsten ove rhet boek van McLaren.

Afbeeldingen: ‘Sandman’ van Neil Gaiman en de bookcover van ‘De grote spirituele shift’ van Brian McLaren