De grote spirituele shift 1/3

Datum: 09 februari 2020 om 10:30

Locatie: LAB111 (Arie Biemondstraat 111)

Al eens gehoord van 'Flipping the classroom'? Via Nova gaat het meemaken! Brian McLaren schreef het boek 'De grote spirituele shift' dat input biedt voor drie Via Nova samenkomsten, de eerste op 9 februari. Tijdens de samenkomst is er vooral ruimte voor stilte, gesprek en verwerking. Het 'huiswerk' komt dit keer vooraf, met een boeiende podcast die Laurens heeft ingesproken. Luister deze podcast (22 minuten) en praat en beleef mee tijdens de samenkomst op 9 februari. https://www.spreaker.com/user/vianova/de-kerk-als-school-in-liefde

Zondagochtend

Meerdere keren per maand een samenkomst met een toespraak, liederen en gebeden.  

Toegankelijkheid

Kom je met een rolstoel? Laat het weten. We zorgen dan dat de deur van een aparte ingang openstaat.

Over deze serie

Delen=lief, sharing is caring. De missie van via nova is Gods goede boodschap ontdekken en zichtbaar maken. Hoe deel je dat?

In deze serie denken we na over wat het ‘zichtbaar maken van God goede boodschap’ betekent, in een stad en tijd waar anderen enthousiasmeren al snel weerstand en scepsis oproept.

Let op, huiswerk! Tijdens de samenkomsten over het boek ‘De grote spirituele shift’ vragen we je vooraf een podcast te beluisteren die we op zondag behandelen! Je kan de podcast voor zondag 8 maart hier beluisteren.

Afbeeldingen: ‘Sandman’ van Neil Gaiman en de bookcover van ‘De grote spirituele shift’ van Brian McLaren